Touch of Wellbeing

Ontspanning en welzijn op het werk? Welkom bij Touch of Wellbeing.

Maak kennis met Linde Boonen

Hallo, ik ben Linde!

Een quote die van toepassing is op mij: “Er is altijd iets te leren en te ontdekken”. Mijn leven lang al ga ik nieuwe uitdagingen aan. Ik word gedreven door een grote nieuwsgierigheid en leergierigheid. En zo kan ik putten uit een brede waaier van levens- en werkervaring.

Mijn passie ligt in het onderzoeken en begeleiden van hoe mensen zich kunnen ontwikkelen naar een vitaal en blij leven. In 2006 richtte ik een school op voor shiatsu-stoelmassage. Ik heb nog steeds een bedrijf voor (stoel)massages en workshops rondomgaan met stress in bedrijven.

Van 1998 tot 2008 heb ik vele workshops uitgewerkt en begeleid in zelfontwikkeling en lichaamsbewustzijn. Nu geef ik voornamelijk workshops rondomgaan met stress en groeien naar vitaliteit.

Ik kan putten uit een brede ervaring in Ademhalingstherapie (rebirthing), Lichaamsgerichte therapie, Tao-yoga, Shiatsu, Stoelmassage, NLP, Systeemwerk, werken als leidinggevende, Life-coaching en Stress- en Burnout coaching.

Ik hou van mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn partner. Mensen in het algemeen. Mijn eerste kop koffie 's morgens. Workshops geven. Schilderen. Natuur. Rondhangen met vrienden. De geur van pijnbomen.

Ik werk samen met een sterk team van freelance professioneel opgeleide en gecertificeerde masseurs, trainers en yogaleraren. Anatomie en fysiologie maakte deel uit van onze opleidingen.

Ontdek Touch of Wellbeing

Welzijn groeit. Ziekteverzuim daalt. Dat willen we toch?

Met een ruim 20 jaar lange ervaring in o.a bedrijfsmassages, workshops omgaan met stress en burnout coaching, kunnen we bouwen op een diepgaande expertise in dit vakgebied.

We zijn een dynamisch team van goed opgeleide masseurs, trainers en coaches. Wij bieden een vakkundige service-op-maat in diverse gebieden van stressmanagement.

En ook wij doen ons werk met veel plezier!

Workshop omgaan met stress.

Maxi-Poort

De Asbestwaarnemer

26 oktober 2023

Freelux

Lees meer over Freelux.

JL Group

Discobar Skylight

TattooClear

TattooClear is gespecialiseerd in het verwijderen van tattoos, pigmentvlekken, littekens en PMU. Vertrouw op onze expertise in laserbehandelingen.

Bewust Genieten

The Shelter

Hypno Focus

HR.chitects

Rydo

Meer info over Rydo.

Lambrechts Tuinmachines

Dpla

Op zoek naar een expertisebureau voor plaatsbeschrijvingen? Welkom bij Dpla!

Vercamer Davy Verwarmingstechnieken

Meer info.

Elke Thoelen

Puur Reizen

Welkom bij Puur Reizen, jouw reisbureau voor rondreizen in Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana en Costa Rica.

Walk in Trust

All Flooring System FR

Plus d'information

BleuBlue

FLOW zwembaden

Cryoslim

Meer info.

Laser Vision Clinics

Hasqo dakwerken

Westlede

Crematorium Westlede verzorgt crematies, uitvaartplechtigheden en koffietafels op maat van overledenen en nabestaanden. In Aalst, Lochristi en Sint-Niklaas.

BK Concept

Wenst u een totaalrenovatie uit te voeren? Renovatiebedrijf BK Concept is gespecialiseerd in alle renovatiewerken.

IQ Plumbing

Ontstoppingsdienst nodig? IQ Plumbing is 24/7 beschikbaar om u uit de nood te helpen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x