TattooClear

TattooClear is gespecialiseerd in het verwijderen van tattoos, pigmentvlekken, littekens en PMU. Vertrouw op de jarenlange expertise van TattooClear, gespecialiseerd in laserbehandelingen.

Tattoo verwijderen

Is jouw tattoo verouderd, verkleurd, uitgelopen of vervaagd? TattooClear is al jaren de specialist in het verwijderen van tattoos. We kunnen jouw tattoo volledig verwijderen of gedeeltelijk vervagen zodat je huid klaar is voor een eventuele cover-up tattoo.

Pigmentvlekken verwijderen

Wordt je huid ontsierd door pigmentvlekken, zonneschade of lelijke bruine vlekjes? Vertrouw op de jarenlange expertise van TattooClear. Wij zorgen ervoor dat je al na 1 of 2 laserbehandelingen verlost bent van jouw pigmentvlekken.

Littekens verwijderen

Heb je littekens omwille van acne, een operatie of brandwonden? De fractional laser van TattooClear stimuleert het collageen door kleine gaatjes te maken in de huid. Op die manier zorgt de laserbehandeling ervoor dat jouw litteken minder zichtbaar wordt.

Permanente make-up verwijderen

Is jouw permanente make-up verkleurd, te donker of fout geplaatst en voel je je daardoor onzekerder? TattooClear is gespecialiseerd in het verwijderen van PMU. Het aantal laserbehandelingen is afhankelijk van de gebruikte techniek, de kleur en de hoeveelheid inkt die je huid heeft opgenomen.

Tattoo verwijderen, pigmentvlekken verwijderen, littekens verwijderen of permanente make-up verwijderen?

Maak een afspraak in één van onze vier salons in Aarschot, Geel, Hasselt of Zaventem. TattooClear is jouw laserbehandeling specialist in Vlaanderen.

Version Française:

TattooClear est spécialisé dans le détatouage et les traitements laser pour cicatrices, taches pigmentaires et PMU. Prenez votre rendez-vous en ligne!

Découvrez nos traitements laser:

Prenez rendez-vous dans un de nos centres à Aarschot, Geel, Hasselt ou Zaventem. TattooClear est votre spécialiste du traitements laser en Flandre!

English version:

TattooClear is specialized in tattoo removal, pigmentation spot removal, scar removal and PMU removal. Make your appointment online!

Discover our laser treatments here:

Make your appointment in one of our locations in Aarschot, Geel, Hasselt or Zaventem. TattooClear is your laser treatment specialist in Flanders!

Maxi-Poort

De Asbestwaarnemer

26 oktober 2023

Freelux

Lees meer over Freelux.

JL Group

Touch of Wellbeing

Lees meer.

Discobar Skylight

Bewust Genieten

The Shelter

Hypno Focus

HR.chitects

Rydo

Meer info over Rydo.

Lambrechts Tuinmachines

Dpla

Op zoek naar een expertisebureau voor plaatsbeschrijvingen? Welkom bij Dpla!

Vercamer Davy Verwarmingstechnieken

Meer info.

Elke Thoelen

Puur Reizen

Welkom bij Puur Reizen, jouw reisbureau voor rondreizen in Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana en Costa Rica.

Walk in Trust

All Flooring System FR

Plus d'information

BleuBlue

FLOW zwembaden

Cryoslim

Meer info.

Laser Vision Clinics

Hasqo dakwerken

Westlede

Crematorium Westlede verzorgt crematies, uitvaartplechtigheden en koffietafels op maat van overledenen en nabestaanden. In Aalst, Lochristi en Sint-Niklaas.

BK Concept

Wenst u een totaalrenovatie uit te voeren? Renovatiebedrijf BK Concept is gespecialiseerd in alle renovatiewerken.

IQ Plumbing

Ontstoppingsdienst nodig? IQ Plumbing is 24/7 beschikbaar om u uit de nood te helpen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x