Ronde X

Jouw partner voor administratieve ondersteuning in thuisverpleging

In de wereld van thuisverpleging is het runnen van een zelfstandige praktijk een uitdagende taak. Ronde X begrijpt de behoeften van thuisverpleegkundigen en biedt gespecialiseerde administratieve hulp om het beheer van je praktijk soepel te laten verlopen. 

Als een betrouwbare partner in administratieve ondersteuning staan we klaar om jou te ontlasten, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: hoogwaardige zorg verlenen aan je patiënten.

Ronde X - administratieve ondersteuning thuisverpleging

Onze uitgebreide diensten

Als ervaren professionals in administratieve ondersteuning voor thuisverpleging, zijn we toegewijd om jou te helpen bij elke stap van je reis als (freelance) thuisverpleegster. Onze diensten omvatten o.a.:

  • Opstartbegeleiding: We begeleiden je moeiteloos door het proces van het opzetten van je eigen thuisverpleging praktijk. Van het registreren bij de juiste instanties tot het verkrijgen van de benodigde vergunningen, wij zorgen voor een vlotte start.
  • Voorschrift- en patiëntendossierbeheer: Het bijhouden van voorschriften en patiëntendossiers kan een tijdrovende klus zijn. Wij nemen deze last van je over, zodat je altijd up-to-date en georganiseerd blijft.
  • Coördinatie met ziekenfondsen: Het regelen van betalingen en vergoedingen met ziekenfondsen kan ingewikkeld zijn. Onze expertise in administratie thuiszorg zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.
  • Facturatiebeheer: Met onze hulp kun je de facturatie naadloos beheren, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van je financiën.
  • Wetgevingsupdates: De wetgeving in de thuisverpleging kan veranderlijk zijn. Wij houden je op de hoogte van wijzigingen en bieden gedetailleerde toelichting, zodat je altijd in overeenstemming bent met de laatste regelgeving.
  • Opleidingsplanning: Voortdurende bijscholing is essentieel voor succes in thuisverpleging. Wij plannen opleidingen en bijscholingsactiviteiten in, zodat je je vaardigheden kunt verbeteren en uitbreiden.

Allsoft, software thuisverpleging

We maken gebruik van de geavanceerde administratie software tool, Allsoft, om je processen verder te stroomlijnen. Met de handige Allsoft login kun je eenvoudig toegang krijgen tot je administratieve gegevens en taken beheren met maximale efficiëntie.

Ronde X - administratie software Allsoft

Bij Ronde X geloven we in administratieve vereenvoudiging, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de best mogelijke zorg bieden aan je patiënten. Laat ons je partner zijn en profiteer van onze all-in formule zonder verborgen kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent bij het verkrijgen van onze uitgebreide diensten.

Neem vandaag nog contact op met Ronde X en ontdek hoe wij jouw administratieve last kunnen verlichten, zodat je kunt schitteren in de wereld van thuisverpleging.

Maxi-Poort

De Asbestwaarnemer

26 oktober 2023

Freelux

Lees meer over Freelux.

JL Group

Touch of Wellbeing

Lees meer.

Discobar Skylight

TattooClear

TattooClear is gespecialiseerd in het verwijderen van tattoos, pigmentvlekken, littekens en PMU. Vertrouw op onze expertise in laserbehandelingen.

Bewust Genieten

The Shelter

Hypno Focus

HR.chitects

Rydo

Meer info over Rydo.

Lambrechts Tuinmachines

Dpla

Op zoek naar een expertisebureau voor plaatsbeschrijvingen? Welkom bij Dpla!

Vercamer Davy Verwarmingstechnieken

Meer info.

Elke Thoelen

Puur Reizen

Welkom bij Puur Reizen, jouw reisbureau voor rondreizen in Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana en Costa Rica.

Walk in Trust

All Flooring System FR

Plus d'information

BleuBlue

FLOW zwembaden

Cryoslim

Meer info.

Laser Vision Clinics

Hasqo dakwerken

Westlede

Crematorium Westlede verzorgt crematies, uitvaartplechtigheden en koffietafels op maat van overledenen en nabestaanden. In Aalst, Lochristi en Sint-Niklaas.

BK Concept

Wenst u een totaalrenovatie uit te voeren? Renovatiebedrijf BK Concept is gespecialiseerd in alle renovatiewerken.

IQ Plumbing

Ontstoppingsdienst nodig? IQ Plumbing is 24/7 beschikbaar om u uit de nood te helpen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x