OPEX Consulting

19 februari 2024

Het optimaal presteren van uw bedrijf start hier!

Over OPEX Consulting

Als business coaches streven we naar het verhogen van uw bedrijfsprestaties, de kern van Operational Excellence. OPEX biedt diverse trajecten voor specifieke verbeteringen, voorziet opleidingen om u of uw team te versterken en vindt de juiste externe bronnen voor uw bedrijf.

Samen naar Excellence!

Operational Excellence (operationele uitmuntendheid) verwijst naar een benadering binnen organisaties om hun operationele processen en activiteiten te optimaliseren met als doel consistente en uitstekende resultaten te behalen. Het draait om het streven naar de hoogste normen van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit in alle aspecten van de bedrijfsvoering. 

Wie is Paul De Backer?

Paul De Backer is ingenieur van opleiding en werkte jarenlang bij zowel lokale als internationale bedrijven in de industrie in verschillende operationele functies van Teamleader, Supervisor, Project Manager, Productie Manager, Quality Manager tot Continuous Improvement Manager. Hierbij stuurde hij mee de implementatie van Operational Excellence op verschillende niveau’s. Hij trainde en coachte honderden medewerkers in Lean Six Sigma, en bouwde hij mee aan het Lean Six Sigma verhaal in verschillende organisaties. Vandaag is hij jouw implementatie coach, trainer, sparring partner en inspirator voor kleine en grote bedrijven die verdere stappen willen zetten in Operational Excellence. Zijn aanpak is gericht op denken, durven en doen: een mix die gegarandeerd stimuleert en zowel organisaties als mensen aanzet tot verandering en verbetering.

In zijn vrije tijd heeft Paul zijn handen vol met zijn drie kinderen...  Naast het ondersteunen van al de hobbies van de kids, is hij een beoefenaar van Wing Chun Kung Fu, geeft hij met plezier schaakles op de lokale school en zet hij zich in als vrijwilliger in de lokale gemeenschap.

Klaar voor verbetering? 

Ontdek meer op onze website www.opex.be of neem contact op.

Bedrijfscoach inschakelen

OPEX Consulting.

9 juli 2024

Pivete

Ben je op zoek naar PIR-luchtkanalen? Dan is Pivete de juiste partner voor jou!

3 juli 2024

Mod's Hair Hasselt

Zoek je een dameskapper of herenkapper? Welkom bij Mod's Hair: dé kapper in Hasselt met meer dan 45 jaar ervaring.

2 juli 2024

Traiteur Dufour

Meer informatie over Traiteur Dufour.

6 juni 2024

Le Maissin 1876

Laat je betoveren door de idyllische rust van Bed and Breakfast Le Maissin, gelegen te midden van de ongerepte natuurpracht van de Belgische Ardennen.

Luc Geens en Zonen

Welkom bij Luc Geens & Zonen, uw vertrouwde partner in duurzame dakwerken en gevelwerken in de buurt van Lint (Antwerpen).

5 april 2024

IQ Solutions

Welkom bij IQ Solutions, jouw partner in totaalrenovaties van A tot Z. Ontvang een vrijblijvende offerte voor jouw dakwerken, isolatie of gevelwerken.

27 maart 2024

Griet Geeraert

Psychotherapie en leiderschapscoaching voor zinzoekers en changemakers in de midlifeshift (30-60).

29 februari 2024

Encanto Styling & Make-up

16 februari 2024

14 februari 2024

Voetenwerk & Huidbalans

Lees meer.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x