Encanto Styling & Make-up

29 februari 2024

Elke vrouw heeft het potentieel om te schitteren, maar niet iedereen weet hoe dit potentieel volledig te benutten. Bij Encanto Styling & Make-up begrijpen we dat de sleutel tot ware schoonheid ligt in het vinden van de juiste kleuren en stijlen die jouw natuurlijke charme naar voren brengen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte kleuranalyse dat je huid laat gloeien, de kledingstijl die je figuur het beste complimenteert, of de make-up die je ogen doet sprankelen, ons team van deskundigen in Heverlee, Vlaams-Brabant, staat klaar om jou te begeleiden.

Onze diensten gaan verder dan alleen advies; we bieden een scala aan workshops aan waar je kunt leren hoe je de principes van kleur, stijl en make-up in je dagelijks leven kunt toepassen. Door onze samenwerking met vooraanstaande merken als Jane Iredale voor make-up, Skin by Dings voor zonbescherming en huidverzorging, en Environ voor gelaatsreiniging, zorgen we ervoor dat je niet alleen vertrekt met kennis, maar ook met producten die je natuurlijke schoonheid op een gezonde manier ondersteunen.

Stijladvies bij Encanto Styling

Kleuranalyse bij Encanto Styling

Bezoek onze webshop om het volledige assortiment te ontdekken, of boek een persoonlijke afspraak via onze online agenda voor een kleuranalyse, stijladvies, of een make-up workshop. Of je nu een basis zoekt voor elke dag, advies voor een speciale gelegenheid, of simpelweg je zelfvertrouwen een boost wilt geven, Encanto Styling & Make-up is jouw partner in het benadrukken van jouw natuurlijke schoonheid. Laat ons je helpen te stralen zoals je bedoeld bent!

Contactgegevens

Encanto Styling

Toverberg 25
3001 Heverlee


Tel: +32 476965916
info@encantostyling.be

9 juli 2024

Pivete

Ben je op zoek naar PIR-luchtkanalen? Dan is Pivete de juiste partner voor jou!

3 juli 2024

Mod's Hair Hasselt

Zoek je een dameskapper of herenkapper? Welkom bij Mod's Hair: dé kapper in Hasselt met meer dan 45 jaar ervaring.

2 juli 2024

Traiteur Dufour

Meer informatie over Traiteur Dufour.

6 juni 2024

Le Maissin 1876

Laat je betoveren door de idyllische rust van Bed and Breakfast Le Maissin, gelegen te midden van de ongerepte natuurpracht van de Belgische Ardennen.

Luc Geens en Zonen

Welkom bij Luc Geens & Zonen, uw vertrouwde partner in duurzame dakwerken en gevelwerken in de buurt van Lint (Antwerpen).

5 april 2024

IQ Solutions

Welkom bij IQ Solutions, jouw partner in totaalrenovaties van A tot Z. Ontvang een vrijblijvende offerte voor jouw dakwerken, isolatie of gevelwerken.

27 maart 2024

Griet Geeraert

Psychotherapie en leiderschapscoaching voor zinzoekers en changemakers in de midlifeshift (30-60).

19 februari 2024

OPEX Consulting

Lees meer.

16 februari 2024

14 februari 2024

Voetenwerk & Huidbalans

Lees meer.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x